EN CARTELL

Gaudeix d'aquests espectacles de Josep Orihuel i col·laboradors

Cels de Sal

Poemes de mar i muntanya

L’espectacle “Cels de Sal” consisteix en un recital musicat per a piano, violí i percussió de 60 minuts on es mostren diferents poemes de l’autor.

La música de tots els poemes ha estat composta pel mateixos components expresament per al present recital a excepció del poema Gymnopédie nº 1 en el que, naturalment, s’acompanya de la peça creada per Erik Satie.

El recital va projectat en una pantalla LED amb diferents animacions que acompanyen i complementen el recital, resultant un espectacle on es barregen la música, l’audiovisual i la poesia.

HOMER: L'ODISSEA

Melodemodomies

“Homer: L’Odissea”  és una recreació on diverses manifestacions artístiques es conjuguen per a dinar forma al famós viatge d’Ulisses i al seu retorn a casa, Ítaca metáfora universal i polivalent del viatge intern, vital i personal de cadascú.

Es tracta d’un espectacle poeticomusical il·lustrat amb la projecció de dibuixos de Joan Castejón i dirigit a un públic de totes les edats. Una oportunitat per gaudir del plaer dels clàssics.

Música a la plaça

Miquel Pérez & Maria Moreno

Maria i Miquel  presenten un repertori variat, que inclou peces musicals de guitarra sola i guitarra amb clarinet i cançons cantades a veus amb guitarra i diversos instruments de vent i percussió.

Als temes cantats hi ha una barreja d’estils, amb cançons pròpies, versions i poemes fets cançó de poetes i poetesses antics i també contemporanis

De Mar a Mar

Vicent Camps, Maria moreno & Miquel Pérez

El programa, nos propone un viaje por los poemas más significativos de Antonio Machado, hilvanado en la voz del rapsoda Vicent Camps que nos introduce y contextualiza cada uno de los textos.

La música y la voz de los músicos Miquel Pérez y Maria Moreno, que crean una atmósfera musical y poética, que nos hará viajar con los versos de Machado desde Sevilla a Colliure, haciendo escala en Rocafort y en el resto de ciudades machadianas.

El arreglo musical realizado por Miquel Pérez y María Moreno, atiende el espíritu de cada poema, y despliega un amplio espectro de estilos musicales y de instrumentos de viento, cuerda, percusión y efectos.

El título del programa, nace del último verso del poema “Meditación del día”, escrito por Machado en Villa Amparo de Rocafort durante la guerra civil.

Scroll al inicio